Skip to Content
Language Language
PALVELUT

       KRANNIT  (=naapurit) 

Krannit - kirjastokimppa pitää sisällään Isojoen, Karijoen, Kaskisten, Kauhajoen, Kurikan (sis. Jurva) ja Teuvan kirjastojen kokoelmat. Aineistoa löytyy perinteisestä kirjasta, e-aineistojen kautta, aina liikuntavälineisiin saakka.   

Kaikki lainattava aineisto kulkee kirjastojemme välillä säännöllisesti. Kapsäkki-kuljetukset kiertävää kirjastojemme välillä 2 kertaa viikossa (Kauhajoki, Kurikka, Jurva, Teuva), tiistaisin ja torstaisin. Kerran viikossa (Isojoki, Karijoki, Kaskinen) torstaisin. Kesäaikana poikkeuksellisesti kaikissa kirjastoissamme vain kerran viikossa, torstaisin.

 


Kapsäkki

Kapsäkki-kuljetus tuo ja vie aineistolaatikoita kirjastojen välillä. 

Asiakas saa haluamansa aineiston toisesta kirjastosta omaan kirjastoonsa.

Voit tehdä varauksen kirjastossasi, tai verkkopalvelussamme. Verkkokirjastossa tehty NORMAALIVARAUS tehdään oman kuntasi kirjaston/kirjastojen kokoelmaan. Normaalivaraus on maksuton. SEUTUVARAUS tarkoittaa sitä, että varaus kohdistuu oman kuntasi ulkopuolelle ja varattu aineisto toimitetaan omaan kirjastoosi kuljetuksen mukana. Seuruvarauksesta menee 1 € varausmaksu.

Tilattu aineisto saapuu Jurvan, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan kirjastoihin tiistaisin ja torstaisin, Isojoen, Karijoen ja Kaskisten kirjastoihin vain torstaisin. Kesäaikana 1.6.-16.8. aineisto saapuu kaikkiin kirjastoihin torstaisin. 

Articles: Create article